Autohuolto, korjaus- ja maalauspalvelut

Suoritamme autollesi perushuollot, määräaikaishuollot, öljynvaihdot ja korjaukset, kolarikorjaukset, sekä pienten peltivaurioiden korjaukset ja maalaukset. Tietokoneiden ja laitteiden avulla näemme kaikki autosi ajantasalla olevat tiedot. Tutkimme autosi vikakoodit AUTOCOM PRO+ OBD testerillä ja näin voimme tehokkaasti paikallistaa ja korjata mahdolliset viat ja ongelmat. Teemme myös mm. jakohihnan vaihdot, alustan ja jousituksen korjaukset, jarruhuollot ja -korjaukset.

Käytämme pääasiassa GULF- öljyjä, joista löytyy oikea öljy sinunkin autoosi. Yleisimmät öljynsuodattimet löytyvät suoraan varastostamme.

tarkistamme myös autosi akun varauksen sekä kunnon että latauksen.vaihdamme tarvittaessa vanhan akun tilalle ENERGIEN tehokkaan akun.

Automaalaus ja kolarikorjaukset

Suomen olosuhteissa ruoste tahtoo pyrkiä auton pinnoille, erityisesti jos pinta on syystä tai toisesta vaurioitunut. Hiekkapuhalluksen, korjauksen ja maalauksen avulla auton pinnasta saadaan jälleen uudenveroinen. Jos autosi maalipinta on naarmuuntunut tai vaurioitunut, suoritamme korjauksen ja maalauksen paikanpäällä. Peruskorjausten ja huollon lisäksi teemme kolarikorjauksia myös vakuutusyhtiöiden toimeksiannosta.

Käytössämme on CROMAX:n (ent. Dupoint) maalituotteita, sekä maalilinjaa, joten voimme itse tehdä tarvittavat maalisävyt. CROMA VISION sävytarkkuuskameralla saadaan nykyautojen sävytysongelmat ratkaistua ja oikea sävy löytyy varmasti.