Auton pesu ja fixaus

Käsin tehtävät autojen pesut ovat turvallisempia, kuin koneelliset pesut. Auton maalipinta ei naarmuunnu ja sienellä pestäessä pääsee moniin hankaliinkin paikkoihin poistamaan likaa. Usein autojen peräosat, sekä sivujen alaosat ovat todella tiukan pien likaannuttamat. Piki ei lähde pois koneellisessa autonpesussa, vaan lian irrottamiseen tarvitaan käsinpesu ja omat erikoisaineensa, jotka liuottavat lian pois.

Mikäli edellisestä vahauksesta on kulunut jo kuukausia, kannattaa auto vahauttaa pesun yhteydessä maalipinnan suojaamiseksi kulumiselta. Polymeeri pohjainen vaha kestää normaaliolosuhteissa puoli vuotta. Auton kunnollinen vahaus pari kertaa vuodessa riittää, ehkäisemään suolan, hiekan, pien ym. lian tarttumista tiukasti maalipintaan.

Jos maalipinta on päässyt haalistumaan tai tuntuu karhealta, voimme kiillottaa (myllytys) pinnat uutta vastaavaksi, jonka jälkeen kunnon vaha suojaa taas auton pintaa.

Auton maalipinta vaatii kiillotusta, myös jos esimerkiksi mainosteipeistä on jäänyt haalistumisen myötä jäljet, samoin kiillotuksella saadaan jopa pienet naarmut korjattua. Isommat naarmut voivat vaatia jo itse pinnan korjausta ja muita huoltotoimenpiteitä.

Autojen sisäpesut ja puhdistukset

Pesemme ja imuroimme autojen penkit ja verhoilut, lasit ym. Autonpenkit pestään painehuuhtelu laitteella, nahkapenkit puhdistetaan niille soveltuvalla nahanpesuaineella ja lopuksi käsitellään nahanhoitoaineella. Tarvittaessa myös verhoilemme ja korjaamme rikkoontuneet istuimet.

Sisätilojen otsonointi myös tarvittaessa.

Otsoni hävittää
haitallisia bakteereita ja allergianaiheuttajia sekä homeen, kosteuden,
polttoaineiden, tupakan, eläinten ja savun aiheuttamat hajut.

Nykyaikana erilaiset hajut ja allergiat alkavat olla yhä suurempi

ongelma. Saasteet, käryt, voimakkaat tuoksut, tupakka, pölypunkit,
lemmikkieläinten pöly, puiden ja kasvien siitepölyt sekä home-ja
sieni-itiöt ovat haitallisia terveydelle sekä astmaatikoille ja
allergikoille myös oireettomille ihmisille.


Otsonointi on tehokas tapa poistaa epämiellyttävät hajut ja eliminoida haitalliset itiöt ja bakteerit.